Küpsetised

Sealiha käharkapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Käharasse peakapsasse keeratud sealiha vasikaliha ja seentega veini-koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Eemalda lihalt nahk ja kõõlused, loputa külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha kiiresti mõlemalt poolelt.
Maitsesta soola ja pipraga.
Võta liha välja ja jäta jahtuma.
Loputa külma vee all ja tupsuta kuivaks vasikaliha, aja läbi hakklihamasina kõige väiksemate avade.
Sega hakklihamassi creme fraiche ja pane segu külma.
Pese kähara peakapsa lehed.
Blansheeri soolvees, tupsuta kuivaks ja eemalda keskmine roots.
Koori ja haki peeneks shalottsibulad.
Pese, puhasta ja kuubista shampinjonid.
Sulata pannil pool võist ja hauta selles seeni ja sibulaid.
Sega kõik hakklihamassi sisse ning maitsesta soola, pipra, muskaadi ja konjakiga.
Laota kähara peakapsa lehed vaheliti üksteise kõrvale, pane nende peale hakkliha ja fileetükk, keera lehed ümber liha ja tõsta rull kuumakindlasse vormi.
Kalla peale 50 g sulatatud võid ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 3. jaotus) u 20 minutit.
Keeda vasikalihapuljongist, vahukoorest ja valgest veinist kreemjas kaste.
Riputa valmis kastmele hakitud salveid.
Serveeri liha kastme ja petersellikartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa