Küpsetised

Sealiha õllekastmes

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud sealiha õllekastmes. Lisandiks sobivad majoraanikartulid, punane kapsas või magushapud kapsad.
Valmistusaeg:

60 minutit ahjus + ettevalmistus + kastme valmistamine.

Kogus: 1 portsjon
 
Puhasta liha kontidest ja haki väikesteks tükkideks.
Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Vürtsita soola, pipra ja köömnetega.
Koori ja haki peeneks sibulad ning küüslauk.
Koori, pese ja haki porgandid ning seller.
Pane liha koos kontide ja köögiviljadega ahjupannile, lisa veidi vett.
Prae liha eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.-4. alajaotus) u 50-60 minutit.
Kasta liha korduvalt õllega. Võta liha välja ja pane sooja. Kastme jaoks võta välja kondid ja kurna köögivili ning praevedelik läbi sõela.
Vala vedelik tagasi pannile, kuumuta.
Klopi tükikestena sisse või, kuni kaste muutub kreemjaks.
Maitsesta soola ja pipraga.
 
Majoraanikartulid, punane kapsas või magushapud kapsad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MINA 31.jaan 2015 14:39
See portsjonite arvutamine ei tööta
1