Küpsetised

Forell lehttainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Maitsvad kalapirukad
Kogus: 1 portsjon
 
Loputa fileed külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Piserda üle sidrunimahlaga ja maitsesta soola ning pipraga.
Pane fileed rasvainega määritud ahjuplaadile ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 2.jaotus) u 2 minutit.
Lase lehttainal u 10 minutit sulada ja rulli siis jahusel aluspinnal veidi laiali.
Vormi tainaviilud kalakujulisteks ja aseta fileed kahe kihi vahele.
Klopi lahti munakollased, määri sellega tainaservad ja suru kõvasti kokku.
Pintselda munakollasega ka taina pealispinnad.
Aseta tainas kalad külma veega loputatud plaadile ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 2.jaotus) u 15 minuti jooksul kuldpruuniks ja krõbedaks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa