Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Täidetud kaalikad

Küpsetised

Täidetud kaalikad

Ruth TV 3 Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Täidetud kaalikad peekoniga.
Retsept
portsjonile
4 keskmist kaalikat
keetmiseks vett ja soola
Täidis:
400 g segahakkliha
100 g peekonit
2 sibulat
100 purustatud ja praetud maapähkleid
2 küüslauguküünt
2 paprikat
4 sl hapukoort
2 muna
soola
jahvatatud musta pipart
1 tl tüümiani
1 tl basiilikut
0,5 tl peeneks hakitud ingverit
tšillipipart
võid
100 g riivitud eesti juustu
Valmistusviis Koori kaalikad ja keeda soolaga maitsestatud vees. Uurista kaalikad seest tühjaks ja valmista täidis. Prae pannil peeneks hakitud sibul, küüslauk, peekon, tshilli, ingver ja hakkliha ning peeneks hakitud paprika. Hauta läbi ja jahuta maha. Lisa segule muna, hapukoor, maitseained ja pähklid. Täida kaalikad seguga ja riputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes