Küpsetised

Mee- ja šokolaadimuffinid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tervis pluss Autor: Marge
Isuäratavad muffinid šokolaadiglasuuriga
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Võta muffinipann ja aseta pannile paberist muffinivormid, määri need õliga (võid kasutada ja silikoon vormi).
Haki Kreeka pähklid ja šokolaad väikesteks tükkideks.
Vahusta koos või ja pruun suhkur, kuni või on vahtu läinud, siis lisa mesi, munad ja vanillisuhkur.
Sõelu kokku jahu, sool, küpsetuspulber ja kakaopulber.
Sega üks kolmandik jahusegust võiseguga, siis lisa keefi ja koor.
Pärast seda raputa juurde ülejäänud jahu ja sega tainas korralikult läbi.
Lõpetuseks lisa šokolaadi- ja pähklitükid.
Sega veel kord põhjalikult.
Aseta tinas supilusikaga muffinivormidesse nii, et see täidaks kolmveerandi vormist.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 205 kraadi juures 30 minutit.
Valmis muffin vetrub kergelt tagasi, kui sõrmega keskelt katsuda.
Võta muffinid pannilt ära niipea, kui nad on veidi jahtunud.
Osa šokolaadi sulata veevannil ning määri muffinitele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
omg 28.dets 2009 12:37
Täiega head olid nagu ää!
Leanika 02.nov 2009 10:27
Super muffinid tulid! Ja koguseks on u 24:)
kk 08.veeb 2009 19:13
Kui mitu muffinit sellest kogusest tuleb?
Punhish 30.apr 2007 09:56
suht head olid
eestinelli 25.aug 2006 11:47
See retsept üllatas mind suuresti ja tulemuseks olid maitsvaimad muffinid, mida eales olen teinud. Kreeka pähklite asemele paningi kirsse, mis sobivad siia kui kristallking tuhkatriinu jalga! Siiski märgin ära, et tainas ei kerki eriti, seega täitke vormid julgesti. Soovitan iga kell!
Summy85 26.märts 2006 14:01
väga head muffinif olid! :P
Nemo 05.veeb 2006 13:42
väga maitsvad, järgmine kord proovin pähklite asemel kirsse.
1