Küpsetised

Hakklihavorm kartulipudruga

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: 100 rooga
Kasutades poest ostetud tomatikastet ja külmutatud viilutatud paprikat, valmib see ahjuroog ruttu. Samal ajal, kui kartulid keevad, valmista hakklihakaste.
Valmistusaeg:

VALMISTUSAEG: 35 MINUTIT + 15 MINUTIT AHJUS

Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid ja lõika väiksemateks tükkideks, keeda soolakas vees pehmeks. Samal ajal valmista hakklihakaste. Selleks kuumuta pannil või ja pruunista hakkliha, maitsesta soola-pipraga.
Lisa paprikaribad ja tomatikaste, lase vaikselt podiseda 5 minutit. Kurna kartulid ning tambi pudruks, sega kloppides hulka või, piim, sool ja pipar. Vala hakklihakaste võitatud ahjuvormi ning kata kartulipudruga. Lõika tomat viiludeks ja laota pudrule. Riputa üle puneme ja riivitud juustuga. Küpseta ahjus 225° juures 15 minutit. Serveeri toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lola 02.dets 2012 18:13
Mul ei tahkunud kartulipuder kuidagi ära, panin liigapalju piima ehk? Muidu tuli ülimaitsev! :)
Maria 20.apr 2012 21:22
Paprikat mina ei pannud, aga roog tuli väga maitsev!
Hindaja 27.nov 2011 19:35
Tegin ka seda vormirooga - muljed on igatahes head :) Esialgu kahtlesin sellises koguses paprika panemises, kuid mõtlesin, et usaldan retsepti :) ja panin siiski 2 keskmist (punast) paprikat ja sobis väga hästi, paprika maitse esile ei tunginud. Mulle paistab, et retseptis toodud kogused on mõeldud 24x24 vormile. Endal on natu suurem vorm ja panin hakkliha ca 500 gr ja kartulipüree tegin ka ca 1,4 kg kartulitest. Ah jaa, ja taldrikule serveerimisel muidugi ei näe toit enam sama ilus välja kui vormis, aga endale tehes ei ole välimus nii oluline :) Kindlasti teen ka tulevikus!
Mari 04.jaan 2011 14:08
Mina kasutasin Maggi Texicana salsa kastet tomatikastme asemel. SUPPER,SUPPER,SUP-
PER.. ja koguseliselt ka mitte nii palju ,kui tomatikastet,sest see Maggi kaste on terav kaste.:Y:Y:Y
tammekad 28.jaan 2010 13:16
jätsin ära pune, paprika ja tomatipasta, kuna need olid liiga intensiivsed eelmisel korral.. Tegin aga sel korral juurde ühe kihi porgandipüreest ja hakkliha maitsestasin liha üldmaitseainega. Super-hüper hea tuli :) Lisaks oli tänu porgandipüreele imeilusat värvi kihiline... PS: et kartulipuder jääks ilus kollane, siis soovitan piima enne pudru sisse valamist soojaks teha!
DjaJ 18.jaan 2010 14:51
Maitse oli selline keskmine, ei ole kindel, kas teist korda enam teeks.
ikka see sama 01.nov 2009 18:03
no mulle ka meeldis ,. üks lemmik toite mulle on alati need toidutare retseptid meeldinjud homme teen ka mingit koooki mulle meeldis külll see toit !
Kelly 31.okt 2009 15:39
praegu mul on see ahjus oootan kuidas välja tuleb ja mina ka punet ei lisanud panin ohtralt juustu ja tomatit ka nats rohkem , pärast räägin kuidas maitseb :P
Hindaja 09.okt 2009 18:35
Supper hea! Panin tomatikastmena bolognese kastet kanafileega ning peale punet ei lisanud, see eest panin hoopis 2 tomatit. Väga toitev õhtusöök! Soovitan soojalt.
aniisa 01.juuli 2009 11:30
meile maitses väga;)
Ülle 07.juuni 2009 20:20
väga maitsev toit ja kerge valmistada ka, minu lapsed lakkusid kõik nõud ka puhtaks:P
suurmees 19.apr 2009 14:18
väga hea hea toitev
moniika 15.märts 2009 12:17
meie perele maitses, hea toit, mida teen kindlasti veel.Ma jätsin paprika välja, kuna osad meie perest ei söö seda, aga lisasin selle asemele tükeldatud tomatit.
Sarviline 04.märts 2009 15:25
nüüd ka järele proovitud. täitsa maitsev ja kindlasti teeme tulevikkus veel. ei ole just meeletu maitseelamus aga igapäevatoiduna täiesti söödav.
helluke 11.veeb 2009 12:22
:)noo väga hästi kõik sobivad söögid ja vormiroad kõikepuha
MissSunshine 07.veeb 2009 17:07
P6him6tteliselt sama sugune nagu on Inglismaal "Cottage Pie" aga nemad teemad teistsuguse kastmega....aga eesti toit on alati parem! v2ga hea m6tte!
birgitj 04.veeb 2009 12:02
Väga väga maitsev! Teen seda kindlasti veel ja veel.
Helen 02.veeb 2009 08:41
Sinna sobib veel mõne kihi lisada- nt kõige põhja praetud seened (riisikad nt), siis kiht praetud hakkliha suure koguse paprikaga ja siis kartulipuder ja juust. Igatahes, väga maitsev toit!
kriss 24.jaan 2009 12:38
Hästi hea toit
siirikirikal 26.nov 2008 15:03
portsjoniinfo retseptile lisatud. Mõeldud on 4 inimesele.
Maraya 18.nov 2008 21:30
Väga maitsev, seda kastet teeks sinna vahele isegi rohkem ja juustu ohtralt peale.
eeva 15.nov 2008 18:43
tehke seda kartulipudru pulbrit piimaga- siis on palju palju õhulisem ja maitsvam ja näeb kenam välja. Veega tehes jääb nagu rohekas :S
Atsinna 05.nov 2008 18:46
Ka mina otsustasin täna selle roa kasuks. Väga hea oli! Kartulipüree pakke ei kasuta, elus korra proovinud, enam ei osta.Tomatikaste oli omatehtud, lisasin veidi ananassitükke. Ja paprikatükid trehvasid ka kollast värvi olema. Lisan retseptide nimistusse, mida ikka ja jälle valmistaks.
elis 05.nov 2008 17:47
Väga hea:Y mina ei harrastaks pakitoitse öeldakse mis ise tehtud see hästi tehtud
meggy 05.nov 2008 09:20
teen seda tavaliselt pakikartulipudruga , seega valmimisaeg lüheneb 30 minuti võrra:)
12