Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Seene-hakklihapitsa

Küpsetised

Seene-hakklihapitsa

Ruth Kaire
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pitsa
Retsept
portsjonile
PŌHI:
150-200 g margariini
2 muna
3/4 pakki hapukoort
1 tl äädikat
soola
½ tl soodat
jahu
KATE:
4 sibulat
0,5 kg hakkliha
0,75 liitrit seeni
paprikarattaid
ketšup
maitseaineid
300 g riivjuustu
Valmistusviis
PÕHI: margariin sulatada, segada kõik ained, lisada jahu niipalju, et oleks paksem kui pannkoogitaigen.
Valada taigen pannile.
Põhjale panna praetud sibularattad, läbikuumutatud hakkliha ja hakitud seente segu maitseainetega.
Peale paprikarattaid ja ketshup või tomativiilud.
Küpsetada 180 kraadi juures, kui peaaegu valmis, raputada peale riivjuustu ja küpsetada kuni juust on sulanud.

KOMMENTAARID

tulpfanfan 14.nov 2012 10:20
Tegin 5 klassiga kokanduse tunnis. Meile see põhi ei meeldinud.:N
Kriss 05.okt 2012 15:36
Parim mis säänud olen ja kõige parema põhjaga ka:) Sulab suus
Fry18 10.dets 2008 13:27
kaua umbes kypseb?
mariaa 21.juuni 2007 22:47
4.mis ma pean panema asjadele peale ketšupit?:O
mariaa 21.juuni 2007 19:30
palju see umbes maksma läheks ? :D
valts 13.apr 2006 16:04
väga hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega