Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

KANNELLOONID SPINATIGA

Küpsetised

KANNELLOONID SPINATIGA

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Spinati ja ricotta juustuga täidetud kannelloonid valges kastmes. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
TÄIDIS:
500 g spinatit
300 g ricotta juustu
50 g värskelt riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt riivitud muskaatpähklit
VALGE KASTE:
30 võid
30 g nisujahu
500 ml piima
250 g kannelloonisid
vormi määrimiseks rasvainet
ValmistusviisTäidise jaoks hauta spinatit suletud potis. Nõruta sõelal, suru veidi katki ja haki jämedalt. Sega ricotta ja 25 g Parmesani juustuga ning maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Kaste: sulata pannil või ja kuumuta selles helekollaseks jahu, lisa pidevalt segades piim. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Täida kennelloonid spinatimassiga ja lao üksteise kõrvale rasvainega määritud ahjuvormi. Kalla peale kaste, puista üle järelejäänud Parmesani juustuga ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.jaotus) u 40 minutit. Isetehtud kannelloonid: 400 g nisujahust, 2 sl õlist, 4 munast ja 1 tl soolast sõtku sile tainas ja jäta kaetult u 2 tunniks seisma. Rulli jahusel töölaual tainas õhukeseks ja lõika u 15x15 ruutudeks. Aseta igale ruudule 1 sl täidist ja rulli kokku. Aseta vormi tainaservaga allpool. Ricotta võid asendada eelnevalt nõrutatud kodujuustuga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga