Küpsetised

KANNELLOONID SPINATIGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Spinati ja ricotta juustuga täidetud kannelloonid valges kastmes. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Täidise jaoks hauta spinatit suletud potis. Nõruta sõelal, suru veidi katki ja haki jämedalt. Sega ricotta ja 25 g Parmesani juustuga ning maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Kaste: sulata pannil või ja kuumuta selles helekollaseks jahu, lisa pidevalt segades piim. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Täida kennelloonid spinatimassiga ja lao üksteise kõrvale rasvainega määritud ahjuvormi. Kalla peale kaste, puista üle järelejäänud Parmesani juustuga ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.jaotus) u 40 minutit. Isetehtud kannelloonid: 400 g nisujahust, 2 sl õlist, 4 munast ja 1 tl soolast sõtku sile tainas ja jäta kaetult u 2 tunniks seisma. Rulli jahusel töölaual tainas õhukeseks ja lõika u 15x15 ruutudeks. Aseta igale ruudule 1 sl täidist ja rulli kokku. Aseta vormi tainaservaga allpool. Ricotta võid asendada eelnevalt nõrutatud kodujuustuga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa