Küpsetised

LAMBAPILAFF II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Tavapärasest veidi erinev lambapilaff, mida eelnevalt marineeritakse jogurti,sidrunimahla,apteegitilli seemnete marinaadis öö läbi. Hiljem hautatakse kardemoni, kaneelikoore ja loorberiga maitsestatud riisiga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lambaliha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika väikesteks kuubikuteks. Sega kokku jogurt, sidrunimahl ja apteegitilli seemned, kalla marinaad lihale ja jäta ööseks seisma. Leota pestud riisi 1 tund, nõruta. Pese, nõruta ja lõika suurteks tükkideks spinat. Sulata pliidil ahjupotis 1 sl võid, lisa riis, kardemon, kaneelikoor ja loorber ning hauta u 6 minutit. Nõruta poti kohal lihalt marinaad. Vala potti ka puljong ja lase keema tõusta, lisa sool ja spinat. Tõsta pott eelsoojendatud ahju ja küpseta 200 kraadi juures (gaasipliidil 3.jaotus) u 15 minutit. Sulata pannil ülejäänud või ja pruunista selles korralikult lambaliha. Lisa riis ja hauta u 10 minutit. Garneeri lambapilaff tomativiilude, sidrunisektorite ja piiniapähklitega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa