Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

MAAMEHE EINE

Hakklihavorm kartulipudruga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
Kartulipuder:
1 kg kartuleid
2 sl võid
2½ dl piima
½ dl soola
1/4 dl musta pipart
Hakklihakaste:
1 sl võid
400 g hakkliha
1 tl soola
½ tl musta pipart
250 g külmutatud paprikasegu
3 dl tomatikastet
1 tl pitsamaitseainet
Kate:
1 tomat
1 tl punet
1 dl riivjuustu
Valmistusviis
Koori ja tükelda kartulid ning keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Samal ajal pruunista hakkliha pannil võis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa paprikaribad ja tomatikaste. Lase 5 minutit vaiksel kuumusel keeda. Tambi kartulid pudruks. Sega hulka või, piim, sool ja pipar. Vala hakklihamass võiga määritud ahjuvormi. Kata kartulipudruga. Lõika tomat viiludeks ja lao pudrule. Puista üle pune ja riivjuustuga. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri toorsalatiga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

tax7 28.jaan 2011 13:01
ilmselt siis tl on mõeldud /teelusikatäis. See on loogiline, trükiviga on sees.
2110 01.juuli 2007 23:00
seda ei saa süüa!
daire 16.nov 2006 15:45
kas tõesti läheb kartulipudru sisse 1/2 DL soola ja 1/4 DL pipart?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes