Küpsetised

Tuunikalapitsa

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Parimad kodused toidud
Pärmitainapõhjaga pitsa tuunikalakattega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lahusta pärm käesoojas vees.
Lisa sool, õli ja vähehaaval jahu.
Sõtku tainas pehmeks tihedaks palliks kas köögikombainiga või käsitsi.
Jäta tainas natukeseks ajaks kaetult sooja seisma.
Rulli tainas suureks kettaks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
Lase tainal kaetuna kerkida u 20 minutit.
Kata hästi kerkinud põhi tomatipüreega, pane sellele tükeldatud tuunikala ja tomativiilud.
Raputa üle poolitatud oliividega, maitseainetega ja riivjuustuga.
Küpseta pitsat 250-kraadises kuumuses ahju keskosas 12-14 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögi-krissu 08.juuli 2007 11:40
Põhi tuli väga nämm, selline parajalt paks ja kohev. Täidisele lisasin veel ananassi ja sinihallitusjuustu ja tavalise juustu asemel kasutasin katteks mozzarellat. Väga hea retsept!
1