Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

SEENERAGUU

Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
200 g seeni
75 g taist suitsusinki
1 väiksem sibul
1 sl Risso rapsiõli
2 sl 10% rõõska koort
McCormic soola
pipart
2 muna
3-4 sl riivitud Hollandi leibjuustu light
hakitud peterselli
ValmistusviisLõika väiksemad seened pooleks, suuremad neljaks, lõika sibul ja sink kuubikuteks, kuumuta õli ja prae selles sibul, lisa sink ja seened ning prae umbes 3 minutit. Lisa siis koor ja sool ning pipar maitse järgi, kuumuta ahi 200ŗni. Aseta seenesegu ahjukaussidesse, tee keskele auk, löö sinna toores muna. Riputa kogu lugu üle riivjuustuga ning küpseta ahjus 10 minutit. Enne serveerimist riputa peale peterselli. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

Märksõnad

triinuseeneraguu

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga