Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

MUNARULL KEEDISEGA

Munarullbiskviit keedisega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
TAIGEN:
5 sl õli
1 dl jahu
5 dl piima
1/2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
3 muna
TÄIDIS:
4 dl moosi
KAUNISTUSEKS:
marjamaitselist koogikaunistus
ValmistusviisRaputa jahu kuuma õlisse ja sega läbi, kalla ühekorraga juurde külm piim. Sega hästi läbi, lase keema tõusta ja hauta madalal kuumusel paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda. Klopi jahtunud kastmesse munarebud, vanillsuhkur ja küpsetuspulber. Vahusta munavalged, kalla kastme peale ja tõsta alt ülespoole segamini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, määri õliga ja kalla taigen plaadile. Küpseta 250 kraadi juures 15 minutit ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale. Eemalda ettevaatlikult pealmine paber ja keera taignaplaat alumise paberi abil tihedalt rulli. Kui rull on veidi jahtunud, kata plaat moosiga ja keera uuesti rulli. Kaunista meelepäraste koogikaunistustega.ServeerimisviisServeeri veidi jahtunult.LisandidKohv, tee.

Märksõnad

munarullkeedisega

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes