Küpsetised

MUNARULL KEEDISEGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine - Tiina Kumm
Munarullbiskviit keedisega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Raputa jahu kuuma õlisse ja sega läbi, kalla ühekorraga juurde külm piim. Sega hästi läbi, lase keema tõusta ja hauta madalal kuumusel paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda. Klopi jahtunud kastmesse munarebud, vanillsuhkur ja küpsetuspulber. Vahusta munavalged, kalla kastme peale ja tõsta alt ülespoole segamini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, määri õliga ja kalla taigen plaadile. Küpseta 250 kraadi juures 15 minutit ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale. Eemalda ettevaatlikult pealmine paber ja keera taignaplaat alumise paberi abil tihedalt rulli. Kui rull on veidi jahtunud, kata plaat moosiga ja keera uuesti rulli. Kaunista meelepäraste koogikaunistustega.
Serveerimisviis
Serveeri veidi jahtunult.
Lisandid
Kohv, tee.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa