Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Pikkpoiss aedviljatäidisega

Küpsetised

Pikkpoiss aedviljatäidisega

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Aedvilja ja peekoniga täidetud pikkpoiss.

40-60 min

Valmistamisaeg u 50 min (sellest 35 min ahjus).

Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
3/4 dl riivsaia
1 1/2 dl vett, piima või rõõska koort
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 muna
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
1 ml valget pipart
TÄIDIS:
200 g külmutatud aedvilja
100 g suitsupeekonit
1/2 tl majoraani või punet
vormi määrimiseks õli või margariini
ValmistusviisSega suures kausis riivsai vedeliku hulka ning lase sel natuke aega paisuda. Koori ja haki sibul hästi peeneks. Lisa riivsaiale kõik ained ja sega tainas ühtlaseks. Määri umbes 20 cm läbimõõduga vorm ja pane pool tainast selle põhja. Haki peekon kääridega tükkideks ning sega tükid külmutatud aedvilja hulka. Maitsesta segu majoraani või punega ja kata sellega vormis olev hakklihamass. Pane ülejäänud mass aedvilja peale ning vajuta servad tihedalt kinni. Küpseta pikkpoissi ahjus umbes 35 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga