Küpsetised

PIKKPOISS Ą LA LINDSTRÖM

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Pikkpoisi tainasse on lisatud keedetud kartulit ja konserveeritud peeti ja kappareid. Valmistamisaeg umbes 10 minutit + ahjus 35-40 minutit.
Valmistusaeg: 40-60 min

50

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori ja haki sibul. Riivi keedetud kartul peene riiviga ning peet veidi jämedamalt. Sega kausis või köögikombainiga kõik pikkpoisi ained ühtlaseks tainaks. Vormi tainast märgade kätega pikk peenike rull, aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipüree, roheline salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa