Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

PIKKPOISS Ą LA LINDSTRÖM

Küpsetised

PIKKPOISS Ą LA LINDSTRÖM

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Pikkpoisi tainasse on lisatud keedetud kartulit ja konserveeritud peeti ja kappareid. Valmistamisaeg umbes 10 minutit + ahjus 35-40 minutit.

40-60 min

50

Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
1 sibul
1 suur keedetud kartul
1-2 konserveeritud peeti
2-3 sl kapparit
1 muna
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl majoraani
ValmistusviisKoori ja haki sibul. Riivi keedetud kartul peene riiviga ning peet veidi jämedamalt. Sega kausis või köögikombainiga kõik pikkpoisi ained ühtlaseks tainaks. Vormi tainast märgade kätega pikk peenike rull, aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, roheline salat.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga