Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kannelloonid juustuga

Küpsetised

Kannelloonid juustuga

Itaalia köök
PrindiSoovita sõbrale
Kannelloonide täidiseks on kohupiim, keedusink ja mozzarella.
Retsept
portsjonile
400 g kannelloone
TÄIDIS:
200 g kohupiima
100 g peeneks lõigatud keedusinki
100 g mozzarella juustu
hakitud basiilikut
1 muna
soola
pipart
peale tomatikastet
riivjuustu
võitükikesi
Valmistusviis Keeda kannelloonid poolpehmeks. Valmista täidis kohupiimast, singitükkidest ja juustutükkidest. Lisa muna, hakitud värske basiilik. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid ja pane nad oliivõliga määritud pannile. Vala üle tomatikastmega, peale puista riivjuustu ja võitükikesi. Küpseta ahjus kuldkollaseks. Serveeri kuumalt.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga