Küpsetised

Kapsarullid hakklihatäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu & Aed
Kapsarullid hakkliha-riisitäidisega ja või-sinepikastmega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Suru noaga ümber kapsajuure ühtlane rõngas, nii et saad kapsast keetes lehed kergesti lahti. Pane kapsapea potti ja vala vesi peale. Keeda, kuni kapsalehed hakkavad kergesti lahti tulema. Võta pehmeks keenud lehed ükshaaval lahti ja pane jahtuma. Valmista täidis: haki kooritud sibul peeneks, aja vesi ja piim potis keema. Pane riis, sibul ja sool sisse. Keeda kaane all, kuni riis on pehme. Sega kõik täidise koostisosad kokku ühtlaseks massiks. Lõika kapsalehtedel jäme roots noaga õhemaks. Pane igale kapsalehele tubli supilusikatäis täidist ja keera leht tihedalt kokku. Lao kapsarullid rasvatatud ahjuvormi. Sega kaste kokku ja määri kapsarullid sellega üle. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes tund aega. Vähemalt kord pööra rullid ümber, et nad küpseksid ühtlaselt.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
laura53 11.juuni 2012 12:50
siis jäääb rull parem kui hakkliha eelnevalt pruunistada. Samuti enne potti panemist võib rullid kergelt pruunistada pannil igst küljest;)
rott 19.okt 2010 16:23
no ma olen küll hakliha ennem ära praadinud, sisu jääb hea sõmer :)
kokamutt 10.juuli 2010 12:39
jeerum, kui hakkliha enne ära praadida, mis sest siis enam ahju toppida.. toorelt muidugi
Robert 31.jaan 2010 16:49
Ei! Hoopis kapsas tuleb enne vahustada. Kas Te kotlette tehes kah hakkliha enne ära praete? Sibulat võiks tõesti enne kergelt praadida.
Laivi 05.dets 2009 15:30
ma arvan et enne ikka praadida
aix17 21.juuli 2009 19:41
kas liha tuleks ennem kapsa sisse panemist paadida v laheb see toorelt sisse?
1