Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

VORMIROOG

Valmistamisaeg määramata.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
500 g seastrogonovi 2-3 mugul sibulat 250 g sampinjone 3-4 dl majoneesi 0,5 tl musta pipart 1 tl soola 1 tl lihaüldmaitseainet õli
rohelist sibulat
ValmistusviisPruunista liha õlis ning maitsesta soola, pipra ja lihaüldmaitseainega. Lõika sibul õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja, kata sibula rataste ja seeneviiludega ning kalla üle majoneesiga. Küpseta 200º C juures 30 min. Raputa peale rohelist sibulat.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidServeeri kuumade keedetud kartulitega.

Märksõnad

annikavormiroog

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes