Küpsetised

Pasta-hakklihavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Lihtsalt valmiv vormiroog, mille jaoks tuleb vaid ained ette valmistada - kokku segada ja vormi valada. Edasi küpseb ahjus ise.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta ja vala potti tagasi. Pruunista hakkliha ja sibul õlis, lisa maitseained ning juust. Sega hulka ka piim ja pasta. Vala kõik koos õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 175 kraadi juures 1 tund. Vajadusel kata vorm pealt fooliumiga, et roa pind liiga ära ei kuivaks. Serveerimisel raputa üle hakitud peterselliga, kõrvale paku värsket salatit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Värske salat.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 25.apr 2008 09:44
Autori kommentaar: meil küpses see vorm ahjus tunnikese ja sai maitsev. Piima- juustusegus pole seekordses retseptis mune ja seetõttu vajab vormiroog läbiküpsemiseks ka rohkem aega, vorm küpseb ju ahjus üsna madalal temparatuuril. Kui kiire ja oodata ei jõua, siis arvan, et piisab ka vähemast ajast.
leevu 23.apr 2008 22:49
Pasta on keedetud, hakkliha praetud - milleks ma pean seda vormirooga ahjus veel tervelt ÜHE TUNNI! küpsetama. Mõtetu ajaraiskamine :(
1