Küpsetised

KIHILINE AHJUTORT

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Eesti Naine - Heivi Nõlvak
Kihiline ahjutort praetud kartulitest, hakklihast, paprikast ja juustust. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista veest ja puljongikuubikust puljong ja jäta jahtuma. Prae viilutatud kartulid õlis, maitsesta ja lao rasvainega määritud väikesesse lahtikäivasse vormi. Hauta peenestatud sibul pehmeks, maitsesta soolaga ja pane kartulitele ning kata kolmandiku riivjuustuga. Kuumuta hakkliha punase värvuse kadumiseni, maitsesta ja tõsta juustukihile. Puista peale teine kolmandik juustu ja pool peenestatud paprikat või tomatit. Kalla üle muna-leemeseguga, kuhu on lisatud tilli. Raputa peale ülejäänud juust ja paprika- või tomatitükid. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit, ehk kuni muna on hüübinud ja juust hakkab pruunistuma. Paku juurde tilliga maitsestatud külma hapukoore-majoneesikastet.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Tilliga maitsestatud hapukoore-majoneesikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pareema. 27.juuni 2016 16:09
Väga maitsev ja lihtne teha! Soovitan.
Cappy 01.juuni 2011 17:02
Meie peres väga tihti valmistatav roog. Aga hakkliha olen küll rohkem pannud, meespere ootab ikka rohkem lihalist :)
kessu 15.veeb 2010 11:48
Hästi kodune ja nämma toit igatahes!
1