Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

KIHILINE AHJUTORT

Kihiline ahjutort praetud kartulitest, hakklihast, paprikast ja juustust. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
4 keskmist keedetud kartulit
kartulimaitseainet
2 sibulat
soola
200 g hakkliha
hakklihamaitseainet
lihamaitseainet
300 g riivjuustu
1 punane paprika või paar tomatit
3 muna
värsket või kuivatatud tilli
3 dl vett
1 puljongikuubik
praadimiseks õli
vormi määrimiseks rasvainet
ValmistusviisValmista veest ja puljongikuubikust puljong ja jäta jahtuma. Prae viilutatud kartulid õlis, maitsesta ja lao rasvainega määritud väikesesse lahtikäivasse vormi. Hauta peenestatud sibul pehmeks, maitsesta soolaga ja pane kartulitele ning kata kolmandiku riivjuustuga. Kuumuta hakkliha punase värvuse kadumiseni, maitsesta ja tõsta juustukihile. Puista peale teine kolmandik juustu ja pool peenestatud paprikat või tomatit. Kalla üle muna-leemeseguga, kuhu on lisatud tilli. Raputa peale ülejäänud juust ja paprika- või tomatitükid. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit, ehk kuni muna on hüübinud ja juust hakkab pruunistuma. Paku juurde tilliga maitsestatud külma hapukoore-majoneesikastet.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidTilliga maitsestatud hapukoore-majoneesikaste.

Märksõnad

kihilineahjutort

KOMMENTAARID

Pareema. 27.juuni 2016 16:09
Väga maitsev ja lihtne teha! Soovitan.
Cappy 01.juuni 2011 17:02
Meie peres väga tihti valmistatav roog. Aga hakkliha olen küll rohkem pannud, meespere ootab ikka rohkem lihalist :)
kessu 15.veeb 2010 11:48
Hästi kodune ja nämma toit igatahes!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga