Küpsetised

PIKKPOISS II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Pikkpoiss juustuga. Peamine nipp selle roa õnnestumisel on hoolas käsitsi sõtkumine. Ahjus küpseb umbes tund aega + taina sõtkumine.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Peamine nipp selle roa õnnestumisel on hoolas käsitsi sõtkumine. Kõigepealt sõtku hästi läbi hakkliha, muna ja hapukoor. Lisa maitseained ja osa juustust. Sõtku seni, kuni tainas on ühtlane ja lööb kausi servast natuke lahti. Valmis mass pane ahjuvormi ja kata pealt majoneesi ja ülejäänud riivjuustuga. Pikkpoisi ümber võid laduda kooritud ja poolitatud kartuleid. Küpseta 180 kraadi juures praeahjus umbes tund aega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Juustu-paprikasalat, hea vein.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
diinah 10.nov 2010 12:30
Sai eile õhtusöögiks ära proovitud. Hea ja mahlane. Kartul andis huvitava maitse. Toorest kartulit olen kasutanud nati teistsuguste roogade juures, vist seetõttu maitse suht tuttav. Varem olen traditsiooniliselt pikkpoisile sibulat ja saia juurde lisanud, aga see oligi pisut teistsugune maitseelamus. Väga hea, soovitan!
Erik 03.okt 2010 11:11
väga hea!:Y
Rinette 10.dets 2009 16:33
Proovin ka järgi, tundub hea :D
tineella 20.juuli 2009 14:29
hakkan kohe tegema:A:):Y
1