Küpsetised

Täidetud kotletid toorjuustu-juustutäidisega.

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Ahjus küpsetatud toorjuustu-juustutäidisega hakkliharullid on meeldivaks vahelduseks tavalistele kotlettidele ja hakklihapallidele. Valmistamisaeg u 30 minutit (ahjus 20 minutit + ettevalmistus).
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega hakklihale hulka hapukoor, riivsai, munad, hakitud sibul ja küüslauk. Maitsesta soola, pipra ning basiilikuga. Sega toorjuust ja riivitud juust omavahel. Vormi hakklihamassist kotletid, aseta täidis keskele ja vormi munakujuliseks. Lao ahjuplaadile, raputa peale riivjuustu ja riivsaia. Küpseta 200 kraadi juures praeahjus umbes 20 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid, salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tryhvel 26.jaan 2013 15:02
Väga head mahlased kotletid. Juustutäidist tuli jah välja, aga .... Kõhtu mahtusid ikkagi.
ewu 12.okt 2012 15:31
tõesti maitsvad....kuid jah..sama probleem, et täidis välja tuleb, oli minulgi. on vist suht tähtis pilku peal hoida, millal nad seest kypsema hakkavad ja siis juustu välja ajama hakkab. ma tegin esialgu nagu pisikesed paadikesed, panin täidise sisse ja kaane peale..peale seda pisut vajutasin kogu palli kokku ja vosrmisin plaadi peal ilusa kuju. panin tähele, et juust just selle nö.kaane ääre alt välja tulema hakkaski. kindlasti proovin uuesti teha ja ex siis paistab, kuidas läheb. maitse oli täitsa 5 tähe vääriline :)
gagaga 16.jaan 2012 11:18
või paneeri topelt see ka võimalus
gagaga 10.jaan 2012 15:39
to: NAAJ Sulata juust ära ja küpseta alguses ilma juustuta(jätta ennist kotleti sisse väike augukene) siis kui ahjust välja võtad siis süsti see sulajuust sinna sisse või tee väike ava ja pane tavaline juustuviil, see sulab selle kuuma kotleti sees ilusti ära
NAAJ 26.juuni 2010 17:02
Minul sama asi. Küpsetamise ajal valgus juustu välja. Kas keegi teab nippi, kuidas juustutäidis kotlettide seest välja ei voolaks ? Muidu maitsesid väga hästi.
vivaldi 24.juuni 2010 14:35
Tõesti hea vaheldus. Ainus viga oli see, et juustu tuli hakkliha seest välja küpsemise käigus.
1