Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

KABATSHOKI-HAKKLIHAVORM

Küpsetised

KABATSHOKI-HAKKLIHAVORM

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Vormiroas on kihiti röstitud kabatshokiviilud hakkliha-tomati-sibula-küüslauguseguga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
400-500 g kabatshokki
2 sl õli või margariini
TÄIDIS:
2 sibulat
200 g hakkliha
2 sl õli
3 tomatit
3 sl tomatipüreed
1 küüslauguküüs
1 tl basiilikut
1 tl punet
1 tl soola
PEALE:
riivjuustu
Valmistusviis
Pruunista hakkliha ja kooritud ning hakitud sibul pannil õlis. Lisa hakitud tomatid, tomatipüree, peenestatud küüslauguküüs ja maitseained. Lõika kabatshokk ligi sentimeetripaksusteks viiludeks ja pruunista need kergelt mõlemalt poolt või rösti telfonpannil. Lao kabatshokiviilud ja täidisesegu kihiti vormi ning raputa lõpuks peale riivjuustu. Küpseta vormi 225 kraadi juures ahju keskosas u 20 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Roheline salat.

KOMMENTAARID

MRJ 07.aug 2011 21:21
Super !
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga