Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

KABATSHOKI-HAKKLIHAVORM

Küpsetised

KABATSHOKI-HAKKLIHAVORM

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Vormiroas on kihiti röstitud kabatshokiviilud hakkliha-tomati-sibula-küüslauguseguga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
400-500 g kabatshokki
2 sl õli või margariini
TÄIDIS:
2 sibulat
200 g hakkliha
2 sl õli
3 tomatit
3 sl tomatipüreed
1 küüslauguküüs
1 tl basiilikut
1 tl punet
1 tl soola
PEALE:
riivjuustu
ValmistusviisPruunista hakkliha ja kooritud ning hakitud sibul pannil õlis. Lisa hakitud tomatid, tomatipüree, peenestatud küüslauguküüs ja maitseained. Lõika kabatshokk ligi sentimeetripaksusteks viiludeks ja pruunista need kergelt mõlemalt poolt või rösti telfonpannil. Lao kabatshokiviilud ja täidisesegu kihiti vormi ning raputa lõpuks peale riivjuustu. Küpseta vormi 225 kraadi juures ahju keskosas u 20 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRoheline salat.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes