Küpsetised

RÖSTITUD KOPRALIHA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: www.hot.ee/nadka/ Autor: NadjaLiira
Kopraliha on delikatess. Valmistamisaeg u 60 minutit + üks ööpäev peab seisma marinaadis.
Valmistusaeg: 20-40 min

25 t

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha tuleb hoolikalt pesta soolvees. Siis leotada 24 tundi soola-äädikalahuses. Lihatükid kuivatada, pesta ja keeta soodavees 10 min. Kurnata, kuivatada ning panna kuumale kuivale röstpannile, et tekkiks koorik, maitsestada. Asetada lihale sibularattad ja peekoni või soolapekki viilud. Seejärel praeahju küpsema (190 kraadi juures) kuni valmimiseni.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
kartul, hapu marjakaste
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Taky 10.mai 2006 15:49
Mul jahimehed tõid koju kopra liha.Algul ma ei osanud midagi teha temaga.Aga siis võtsin kätte ja tegin mingi marinaadi talle peale.Ma kirjeldan oma marinaadi.Ja kui keellelgi on veel sllise lihaga kokkupuudet olnud sis paljun informeerige mind ka.Tahame teha grillimist selle lihaga.Sisse panin ma marinaadile:Sibulat,-
porgandit,küüslauku,-
köömneid,nelki,veini-
äädikat,valget kuiva veini ja natuke soojakastet.Mis sellest välja tuleb saan teada õhtul.Marinaad on seisnud juba pea 24 tundi.Mis te arvate nendest komponentidest.Kes viitsib see kommenteerigu! Taky
1