Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

RÖSTITUD KOPRALIHA

Kopraliha on delikatess. Valmistamisaeg u 60 minutit + üks ööpäev peab seisma marinaadis.

20-40 min

25 t

Retsept
portsjonile
1 kg (parem kui oleks 4x250g)kopraliha, 1/2 tassi äädikat, 1 sl soola, 2 tl soodat, 1 keskmine mugulsibul, 4 viilu peekonit või soolapekki, maitsestamiseks soola ja pipart.
Valmistusviis
Liha tuleb hoolikalt pesta soolvees. Siis leotada 24 tundi soola-äädikalahuses. Lihatükid kuivatada, pesta ja keeta soodavees 10 min. Kurnata, kuivatada ning panna kuumale kuivale röstpannile, et tekkiks koorik, maitsestada. Asetada lihale sibularattad ja peekoni või soolapekki viilud. Seejärel praeahju küpsema (190 kraadi juures) kuni valmimiseni.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
kartul, hapu marjakaste

KOMMENTAARID

Taky 10.mai 2006 15:49
Mul jahimehed tõid koju kopra liha.Algul ma ei osanud midagi teha temaga.Aga siis võtsin kätte ja tegin mingi marinaadi talle peale.Ma kirjeldan oma marinaadi.Ja kui keellelgi on veel sllise lihaga kokkupuudet olnud sis paljun informeerige mind ka.Tahame teha grillimist selle lihaga.Sisse panin ma marinaadile:Sibulat,-
porgandit,küüslauku,-
köömneid,nelki,veini-
äädikat,valget kuiva veini ja natuke soojakastet.Mis sellest välja tuleb saan teada õhtul.Marinaad on seisnud juba pea 24 tundi.Mis te arvate nendest komponentidest.Kes viitsib see kommenteerigu! Taky
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes