Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

RABARBRIPIRUKAS I

Ahjus küpseb 25 minutit + ettevalmistus.
Retsept
portsjonile
3 dl jahu
150 g võid
1 tl vanillisuhkrut
7-8 rabarbrivart
1 kuhjaga dl suhkrut
2 sl kartulitärklist
ValmistusviisJahu, tükeldatud või ja vanillisuhkur näppida sõrmedega muredaks seguks. Seda teha kiiresti, et või ei jõuaks käte soojusest sulada. Seada tainas vormi, mida eelnevalt pole vaja määrida. Segada suhkur ja kartulijahu, tõsta see rabarbritükkidega kihiti tainale. Küpsetada 225 kraadi juures 25 minutit. ServeerimisviisLisandid

Märksõnad

rabarbripirukas

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga