Küpsetised

RABARBERIPIRUKAS

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Rabarberipirukas pähkliga. Küpseb ahjus 35-40 minutit + ettevalmistus.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Võta lahtikäiva põhjaga, umbes 22 cm läbimõõduga vorm, määri seest võiga ja puista üle riivsaiaga. Sea ahi 175 kraadi peale kuumenema. Vahusta või suhkruga, lisa muna ja nii palju jahu, et saad parajalt paksu taina. Laota tainas vormi, servad jäta muust osast paksemaks. Lõika korralikult loputatud rabarberid umbes sentimeetristeks tükkideks koogi pinnale, sõelu sinna peale kartulijahu ning lõpuks lisa siirup ja pähklipuru. Küpseta pirukat 35-40 minutit. Pähklipuru asemel võib kasutada ka müslit ja rabarberi magustamiseks siirupi asemel mett.
Serveerimisviis
Serveeri soojalt.
Lisandid
Külm vaniljekaste, vahukoor, jäätis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa