Küpsetised

RABARBERI-INGVERIBESEE

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Beseekatttega ingverilisandiga rabarberikook. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega taina kuivained kokku, näpi margariiniga segi ja lõpuks sega sisse ka munakollased. Pane tainas vormi ja vajuta ühetasaseks. Taina pinnale laota rabarberitükid, peale puista suhkur ja riivitud ingver. Küpseta 20 minutit 225 kraadisel temperatuuril. Vahusta munavalged, lisa suhkur ja vispelda veel, kuni vaht on ühtlane ja veidi sitke. Võta poolküps pirukas ahjust välja ja laota beseevaht ühtlase kihina peale (või tee tordipritsiga beseeõied). Pane pirukas ahju tagasi ja küpseta veel 10-15 minutit, kuni pind on ilusasti pruun.
Serveerimisviis
Lisandid
Koh, tee. Kastmeks sobib vahukoor või pehme jäätis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa