Küpsetised

SHOKOLAADI-MANDLIKOOK

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Ahjus küpseb 45 minutit + ettevalmistus.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane ahi kuumenema 180 kraadini. Määri ümmargune tasasepõhjaline koogivorm ning puista see korralikult üle riivsaiaga. Koori ja riivi külmad keedetud kartulid jämeda riiviga ning jahvata mandlid. Sega väikeses kausis jahu hulka küpsetuspulber. Tükelda shokolaad ja sulata see väikeses kausis veevannis. Vahusta margariin ja suhkur ning lisa ükshaaval ja hästi kloppides munad. Pane tainasse kõigepealt shokolaad ja seejärel riivitud kartul, jahvatatud mandlid ning lõpuks jahu, millesse on segatud küpsetuspulber. Vala tainas vormi ja küpseta kooki ahju allosas umbes 45 minutit. Kontrolli puutikuga, kas kook on ka keskelt küps. Sulata potis rasv. Lisa sellele teised võõba ained ning sega ühtlaseks. Kata jahtunud kook võõbaga ning raputa peale pruune nonparelle.
Serveerimisviis
Serveeri jahtunult.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leeny 01.sept 2004 16:55
Päris hea kook:kartulimaitset polnud tunda,ainult pähkli oma.Halb oli,aga see,et kohati maitses nagu tavaline sai.
1