Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

RABARBERIKOOK IV

Küpsetised

RABARBERIKOOK IV

Toidutare Internetist
PrindiSoovita sõbrale
Rabarberikook kohupiimaga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
Tainas:
16 dl täisteranisujahu või täistera- ja tavalise nisujahu segu
8 dl suhkrut
3 tl küpsetuspulbrit
3 tl söögisoodat
2 sl vanillsuhkrut
500 g margariini või võid
2 muna
4 dl hapupiima
Täidis:
1 l kohupiima
4 dl suhkrut
8 muna
4 tl vanillsuhkrut
5 dl tükeldatud ja vähese suhkruga segatud rabarbrit
Kaunistuseks:
õhukeselt viilutatud rabarbrit
Valmistusviis
Sega jahu, suhkur, küpsetuspulber, sooda ja vanillsuhkur. Näpi juurde või või margariin. Jaota purusegu kaheks. Lisa ühele purusegule munad ja hapupiim ning sega. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega täidiseained omavahel, laota tainapõhjale. Puista peale ülejäänud purusegust. Küpseta 200-kraadises umbes 35 minutit, kuni kook on kaunilt kuldne. Lõika kook tükkideks ja kaunista rabarberiviiludega. Sellest retseptist saab suure ahjuplaadi täie kooki.
Serveerimisviis
Lisandid

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga