Küpsetised

RABARBARIKOOK X

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakirjandus Autor: Toidutare
Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hõõru margariin suhkru ja soolaga vahule, lisa ükshaaval vahustades munakollased ja hapukoor. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa munavahule. Viimasena lisa kõvaks vahustatud munavalged. Määri pool tainast võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud külmale ahjuplaadile ja eelküpseta 10 minutit. Siis võta ahjust välja ja kata rabarbritükkidega. Puista peale suhkur ja riivitud sidrunikoor. Tõsta lusikaga peale ülejäänud tainas ja küpseta ahjus veel 30-35 minutit, kuni kook on pealt kuldkollane. Jahtunud koogile puista tuhksuhkru-kaneeli segu.
Serveerimisviis
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pensionär 17.mai 2008 18:16
kartulitärklist soovitan panna rabarbarite hulka et täidis mitte liiga vedel ei tuleks ja alustaignasse sisse ei imbuks. Sel juhul muidugi ainult 2 spl kartulitärklist, mitte 100 g. Küsimus - on tõesti 4 muna vaja taignasse???
hehe kokk 19.mai 2005 15:36
minu melet üks väga hea kook aq mina jätsin kartulitärklise taiknast välja! see ei muuda mitte midagi
1