Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

RABARBERIPIRUKAS II

Küpsetised

RABARBERIPIRUKAS II

Toidutare Postimees
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määrmata.
Retsept
portsjonile
Tainas:
2 dl nisujahu
2 sl suhkrut
125 g võid
Täidis:
500 g rabarbrit
1 dl suhkrut
1 sl kartulitärklist
ValmistusviisSega jahu suhkruga, haki juurde või. Mulju tainas ühtlaseks. Puhasta rabarber ja lõika 2-3 cm tükkideks. Sega kartulijahu suhkruga, lisa rabarber. Pane täidis võitatud koogivormi, tainas ribadena peale. Küpseta 225-kraadises ahjus kuni pool tundi. Võta kook ahjust, lase veidi jahtuda ja serveeri vahukoorega. ServeerimisviisLisandid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes