Küpsetised

RABARBERIKOOK XII

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: Postimees Autor: Toidutare
Muretainakook. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rulli muretainas lahti ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Suru taina servad ühtlaselt vastu koogivormi külgi. Et tainas ei muutuks küpsetamise ajal püdelaks, kata koogi keskkoht küpsetuspaberiga, vala sellele nt kuivatatud herneid ja eelküpseta koogipõhja 10 minutit. Eemalda herned ja paber ning vala eelküpsetatud põhjale rabarberi-suhkrusegu ja kattepuru. Puru valmistamiseks mikserda jahu, suhkur ja pehme margariin. Küpseta kooki veel pool tundi. Serveeri koos jäätise või vahukoorega.
Serveerimisviis
Lisandid
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa