Küpsetised

RABARBERI-PURUKOOK

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: internetist Autor: Toidutare
Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Rulli muretainas lahti ja kata sellega ahjuplaadi põhi ja servad. Küpseta koogipõhja 10 minutit 180-kraadises ahjus (soovitavalt kata enne tainaplaat küpsetuspaberiga ja nt kuivatatud hernestega, siis ei tõmba tainas kokku). Puhasta ja tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga. Laota eelküpsetatud koogipõhjale. Valmista purukate: haki omavahel jahu, suhkur ja pehme margariin. Küpseta 180-kraadises ahjus pool tundi. Serveeri jäätise või vahukoorega.
Serveerimisviis
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nona 30.mai 2005 14:12
hea, mahlane ja kiirelt valmiv, aga rabarberile lisasin vähem, kui 250g suhkrut, ja ikka tundus magus. ja purukattele lisasin 300g jahu, mitte 350g siis tuli natuke õhem ja parem purukate.
1