Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

RABARBERI-PURUKOOK

Küpsetised

RABARBERI-PURUKOOK

Toidutare internetist
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
800 g muretainast
1 kg rabarbrit
250 g suhkrut
jahvatatud kaneeli
Purukate:
350 g nisujahu
150 g suhkrut
200 g margariini
ValmistusviisVooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Rulli muretainas lahti ja kata sellega ahjuplaadi põhi ja servad. Küpseta koogipõhja 10 minutit 180-kraadises ahjus (soovitavalt kata enne tainaplaat küpsetuspaberiga ja nt kuivatatud hernestega, siis ei tõmba tainas kokku). Puhasta ja tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga. Laota eelküpsetatud koogipõhjale. Valmista purukate: haki omavahel jahu, suhkur ja pehme margariin. Küpseta 180-kraadises ahjus pool tundi. Serveeri jäätise või vahukoorega.ServeerimisviisLisandid

KOMMENTAARID

Nona 30.mai 2005 14:12
hea, mahlane ja kiirelt valmiv, aga rabarberile lisasin vähem, kui 250g suhkrut, ja ikka tundus magus. ja purukattele lisasin 300g jahu, mitte 350g siis tuli natuke õhem ja parem purukate.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes