Küpsetised

Rabarberikook hapukoore-munatäidisega

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Hapukoore-munatäidisega rabarberikook.
Kogus: 1 portsjon
Muna vahustada suhkruga, lisada toasoe margariin ja vahustada veel.
Lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, tainas segada ühtlasks.
Äärega koogivorm vooderdada tainaga. Seda võib teha näppude abil, võib ka taina lahti rullida ja vormile tõsta.
Täidise valmistamiseks vahustada muna suhkruga, lisada hapukoor ja kaneel ning segada hästi läbi.
Täidis valada tainale.
Nüüd laduda täidisele rabarberitükid ja riputada need suhkruga üle.
Küpsetada 200 kraadi juures 25-30 minutit.
Koogi võib valmistada ka rabarberimoosiga.
Siis panna tainale esmalt rabarberimoos, sellele valada vahustatud munade ja hapukoore segu.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vmustankin 03.juuni 2012 20:33
Täidis ei kerkinud, rabarber andis vedelikku kuid läbi ei küpsenud. Hea pähi jäi. Maitse keskmine või alla selle. Täidist ka ilmselgelt vähe. Ei teeks teist korda.
aff (rabarberiootel) 28.jaan 2012 16:02
to fänn: soovitan rabarber/tikrid/õu-
nad vms veidi täidisesse suruda, seda ei pea tegema sugugi mitte palju. Usun, et tulemus jääb vähem rabarberirohkema välimusega ;)
kairi 28.okt 2011 17:57
proovisin ka teha. Kuid teinekord panen topelt koguse täidist...natsa väheks jääb 2 dl hapukoorest ja 1 munast :)
fänn 10.juuni 2011 11:02
minul tuli ta pildil oleva koogiga võrreldes hoopis "rabarberirohkema" välimusega. aga maitse oli keskpärane, uuesti ei teeks, olen leidnud siitsamast palju paremaid rabarberikoogi retsepte.
Anete 09.juuni 2011 16:56
super hea kook :)
Kerliny 08.juuni 2011 17:28
kas pealmiseks kihiks jääbki rabarber?peale oli küll suhkur panna, aga pildilt paistab et nagu midagi olekas veel, mul ikka täits arabarberid peal..
Mmmerlekas 04.juuni 2011 14:30
Ei ole suurem asi kook
Enely 02.juuni 2011 19:52
Kasutasin rabarberite asemel hapukaid põldmarjasid. Loodan, et tuleb sama hea. Ahjust tulevad igatahes isuäratavad lõhnad. :):):A
jansa 27.mai 2011 18:23
kook hetkel ahjus,lõhnad super head,loodame,et kook tuleb ka hea:):P
agnessa 23.mai 2011 06:20
tegin ja kohe esimese korraga tuli selle retsepti järgi välja imehea.Nüüd soovivad kõik sõbrad vaid seda kooki,olen justkui rabarberikoogi proff...:A:S!
rabarber 22.mai 2011 15:02
see on kõige klassikalisem rabarberikoogi retsept. Eile tegin ja väga hää tuli. Kusjuures järgmine päev on just parim, mitte samal päeval ahjust tulles.
siirikirikal 12.mai 2011 09:32
Olen kasutanud enam-vähem samasugust hapukoore-munasegu paljude marjakookide täidisena ja see tahab tõesti pool tunnikest jahtuda, enne kui kook lahti lõigata.
Hindaja 11.mai 2011 17:28
Aru ma ei saa, jumala vedel kook ju, täidis on vesine ja laguneb.
roksi 04.mai 2011 10:37
To fibit! Kooki peab ju ikka küpsetama, loe veelkord retsepti, seal pole sõnagi eelküpsetatud põhjast.
fibit 20.apr 2011 17:34
Kas pärast täidist pole mitte vaja veel ahju kook panna?
omamoodi 28.nov 2010 14:42
Tegin õuntega. Mahlasuse ja hapususe jaoks panin taigna ja täidise vahele haput punasesõstramoosi. Sai päris hea.
NAAJ 27.sept 2010 17:19
Kas keegi on proovinud seda kooki ka õuntega teha ?
tjoa 18.sept 2010 21:46
Väga hea mahlane ja kergesti valmistatav kook. Tegin suvelõpu rabarberist ja lisasin ka külmutatud punaseid sõstraid hapuks. Poole hapukoore asemele panin kohupiima- maitsev!
nautleja 12.aug 2010 10:35
ei tea mis juhtub siis kui ma asendan rabarberi õuntega? :P ju vist ei tuleks nii mahlane..aga kui ei proovi ei saa ka teada :D igaljuhul tundub lihtne ja isuäratav..vaatame mis siis välja tuleb ;)
Ma1n 11.juuni 2010 13:59
Kook ahvatleb küpsetama. Aitäh retsepti eest!:P
audiov 31.mai 2010 22:50
varsti proovin ja siis ütlen kuidas maitseb ,aga juba praegult jookseb suu vett mmmmm.....
krissu 06.juuni 2009 22:25
väga hea kook, super :)
Tessuke 24.mai 2008 10:40
Ma ainult vist seda kooki sööksgi :) Lihtsalt mega hea on see. Mahlane, parajalt magus/hapu. Hmm...
mareile 05.juuni 2006 14:33
panin hapukoore asemel kohupiima ja sai super hea:)
hehe kokk 22.mai 2005 14:48
ei ole veel proovinud aq ma kavatsen .. tundub höästi maitsev :P :)
1