Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Basturma

Grillitud veisefileetükid. Liha peab jahedas maitsestuma 2-3 tundi.
Retsept
portsjonile
1 kg veisefileed
4 sibulat
2 sl veiniäädikat
200 g sibulapealseid
400 g tomateid
1 sidrun
soola
pipart
Valmistusviis Veisefilee pesta, eemaldada kõõlused ja lõigata 40-50 g raskusteks tükkideks. Lisada soola, pipart, hakitud sibulat, piserdada peale äädikat ja lasta 2-3 tundi seista jahedas kohas. Liha lükkida varrastele ja küpsetada 8-10 minutit hõõguvatel sütel, aeg-ajalt vardaid pöörates.Lisandiks sobivad Tomatid, sibulad, sibulapealsed, sidruniviilud.

Märksõnad

basturma

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes