Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Basturma

Grillitud veisefileetükid. Liha peab jahedas maitsestuma 2-3 tundi.
Retsept
portsjonile
1 kg veisefileed
4 sibulat
2 sl veiniäädikat
200 g sibulapealseid
400 g tomateid
1 sidrun
soola
pipart
Valmistusviis
Veisefilee pesta, eemaldada kõõlused ja lõigata 40-50 g raskusteks tükkideks.
Lisada soola, pipart, hakitud sibulat, piserdada peale äädikat ja lasta 2-3 tundi seista jahedas kohas.
Liha lükkida varrastele ja küpsetada 8-10 minutit hõõguvatel sütel, aeg-ajalt vardaid pöörates.
Lisandiks sobivad
Tomatid, sibulad, sibulapealsed, sidruniviilud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree