Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Rabarberipirukas

Küpsetised

Rabarberipirukas

Toidutare Postimees
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev rabarberipirukas
Retsept
portsjonile
Tainas:
2 dl nisujahu
2 sl suhkrut
125 g võid
Täidis:
500 g rabarbrit
1 dl suhkrut
1 sl kartulitärklist
Valmistusviis Sega jahu suhkruga, haki juurde või. Mulju tainas ühtlaseks. Puhasta rabarber ja lõika 2-3 cm tükkideks. Sega kartulijahu suhkruga, lisa rabarber. Pane täidis võitatud koogivormi, tainas ribadena peale. Küpseta 225º C juures, ahjus kuni pool tundi. Võta kook ahjust, lase veidi jahtuda ja serveeri vahukoorega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga