Küpsetised

Šokolaaditort II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Šokolaaditort rabarberiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Muretainapõhi:
Sega kõik ained ning pane tainas vähemalt pooleks tunniks külma.
Rabarbrikompott:
sega vesi, suhkur, vanill ja sidrunikoor ning keeda 5 minutit.
Lisa rabarbritükid, kuumuta keemiseni ja jahuta kohe!
Kakaosegu:
Klopi munad suhkruga heledaks vahuks.
Sega ettevaatlikult juurde kakaopulber, jahu, vanillsuhkur ja küpsetuspulber.
Valge shokolaadikreem:
Sulata shokolaad vesivannis.
Sega juurde munakollased, soovi korral ka veidi apelsinilikööri.
Lisa vähehaaval kergelt vahustatud rõõsk koor.
Tordi valmistamine:
Rulli muretainas lauale ja vooderda sellega rõngasvormi põhi ja servad.
Nõruta rabarbrikompott ja sega koos sulavõiga kakaomassi hulka. Kalla vormi.
Küpseta 180º C juures ahjus 35 minutit. Lase jahtuda.
Kalla jahtunud koogile valge shokolaadikreem.
Hoia järgmise päevani jahedas.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jaan1997 03.veeb 2005 18:55
ja maitsega
1