Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Grillitud searibi

Küpsetised

Grillitud searibi

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Grillitud searibi kodujuustu-köömnekartulitega.
Retsept
portsjonile
625 g Searibi
0.5 pk Marinade Oriental
0.5 sl Pune
0.5 sl Basiilik (värske)
KARTULID FOOLIUMIS
2 tk Kartul
125 g kodujuust
0.5 sl Köömen
12.5 g Murulauk
0.25 tl Sool
Valmistusviis Lõika ribid üksteise küljest lahti. Sega kokku marinaad, lisa soovi korral kuivatatud ürdid ning pane ribitükid segu sisse kilekotti või kaussi marineeruma. Marineerumisaeg on olenevalt liha paksusest 1-2 tundi. Toored koorega kartulid mähi fooliumisse ja küpseta 200 kraadises ahjus 1-1,5 tundi. Küpsed kartulid lõika pealt lahti ja tõsta neile kodujuustu ning maitseainesegu. Grilli ribid, serveeri koos kartulite ja värske salatiga. Lisandiks võid pakkuda külma kastet, mis on valmistatud hapukoorest ja Santa Maria dipikastmesegust küüslaugu ning ürtidega. 

Märksõnad

grillitudsearibi

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga