Küpsetised

Väike keeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: maiasmokk ise
Valmista väike keeks perele või külalistele.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rosinad puhastada, pesta sooja veega, lasta nõrguda ja likööriga segada.
Suklaad lõikuda peeneks, segada rosinatega.
Võid vahustada suhkruga 5-6 min, edasi vahustades lisada ükshaaval munakollased.
Rosinad-suklaad segada jahu hulka.
Nüüd segada jahu jaokaupa taignasse.
Küpsetusvorm määrida korralikult rasvainega ja raputada üle jahu või peenikese pähklipuruga.
Taigen valada vormi ja küpsetada umbes 30-40min 200-210º C juures ahjus.
Jahtunud keeks lüüa vormist välja ja peale sõeluda tuhksuhkur.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 19.juuli 2009 19:13
Mari 19.juuli 2009 19:03
Mis on sukaad?
1