Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Väike keeks

Valmista väike keeks perele või külalistele.
Retsept
portsjonile
Taigen:
100 g rosinaid
2 sl likööri
100 g suklaadi
150 g võid
120 g suhkurt
5 munakollast
160 g jahu
Kaunistamiseks:
1 sl tuhksuhkurt
Valmistusviis Rosinad puhastada, pesta sooja veega, lasta nõrguda ja likööriga segada. Suklaad lõikuda peeneks, segada rosinatega. Võid vahustada suhkruga 5-6 min, edasi vahustades lisada ükshaaval munakollased. Rosinad-suklaad segada jahu hulka. Nüüd segada jahu jaokaupa taignasse. Küpsetusvorm määrida korralikult rasvainega ja raputada üle jahu või peenikese pähklipuruga. Taigen valada vormi ja küpsetada umbes 30-40min 200-210º C juures ahjus. Jahtunud keeks lüüa vormist välja ja peale sõeluda tuhksuhkur.

KOMMENTAARID

NurrMarta 19.juuli 2009 19:13
Mari 19.juuli 2009 19:03
Mis on sukaad?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga