Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Väike keeks

Valmista väike keeks perele või külalistele.
Retsept
portsjonile
Taigen:
100 g rosinaid
2 sl likööri
100 g suklaadi
150 g võid
120 g suhkurt
5 munakollast
160 g jahu
Kaunistamiseks:
1 sl tuhksuhkurt
Valmistusviis
Rosinad puhastada, pesta sooja veega, lasta nõrguda ja likööriga segada.
Suklaad lõikuda peeneks, segada rosinatega.
Võid vahustada suhkruga 5-6 min, edasi vahustades lisada ükshaaval munakollased.
Rosinad-suklaad segada jahu hulka.
Nüüd segada jahu jaokaupa taignasse.
Küpsetusvorm määrida korralikult rasvainega ja raputada üle jahu või peenikese pähklipuruga.
Taigen valada vormi ja küpsetada umbes 30-40min 200-210º C juures ahjus.
Jahtunud keeks lüüa vormist välja ja peale sõeluda tuhksuhkur.

KOMMENTAARID

NurrMarta 19.juuli 2009 19:13
Mari 19.juuli 2009 19:03
Mis on sukaad?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes