Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Letšo kartuli ja lihaga

Küpsetised

Letšo kartuli ja lihaga

Ungari köök - Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud kihiline vormiroog paprika, hakkliha, kartuli, sibula, tomati ja suitsupekiga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g rohelist paprikat
250 g tomatit
500 g kartulit
500 g seahakkliha
100 g sibulat
1 küüslauguküüs
150 g suitsupekki
2 tl paprikapulbrit
4 muna
1 puljongikuubik
soola
pipart
Valmistusviis Hakkliha segada hoolikalt hakitud sibula, küüslaugu, paprikapulbri, soola ja pipraga. Tulekindla vormi põhjale laduda pekiviilud, nende peale panna pooled kooritud ja viiludeks lõigatud kartulitest, siis seemnetest puhastatud paprikarõngad, tomativiilud ja sibularattad. Järgmine kiht on hakkliha, siis jälle kiht paprikat, tomatit, sibulat ning ülejäänud kartuliviilud. Puljongikuubik lahustada 2 dl kuuma veega, lasta jahtuda ning segada lahtiklopitud munadega. Segu valada toidule ja küpsetada 45 minutit praeahjus kaanega kaetult. Enne küpsetamise lõppu eemaldada kaas ja lasta letšol kergelt pruunistuda.  

Märksõnad

kartuliletšolihaga

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga