Küpsetised

Letšo kartuli ja lihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ungari köök - Peeter Kard
Ahjus küpsetatud kihiline vormiroog paprika, hakkliha, kartuli, sibula, tomati ja suitsupekiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hakkliha segada hoolikalt hakitud sibula, küüslaugu, paprikapulbri, soola ja pipraga.
Tulekindla vormi põhjale laduda pekiviilud, nende peale panna pooled kooritud ja viiludeks lõigatud kartulitest, siis seemnetest puhastatud paprikarõngad, tomativiilud ja sibularattad.
Järgmine kiht on hakkliha, siis jälle kiht paprikat, tomatit, sibulat ning ülejäänud kartuliviilud.
Puljongikuubik lahustada 2 dl kuuma veega, lasta jahtuda ning segada lahtiklopitud munadega.
Segu valada toidule ja küpsetada 45 minutit praeahjus kaanega kaetult.
Enne küpsetamise lõppu eemaldada kaas ja lasta letšol kergelt pruunistuda.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa