Küpsetised

Kartuli-köögiviljavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maahärra retsept Autor: Ruth
Maitsev vormiroog.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks ja tahenda majapidamispaberiga .
Lisa hapukoorele purustatud küüslauguküüned, riivjuust ja veidi vett.
Maitsesta soola ja ning pipraga ning sega viilutatud kartulitega.
Tõsta võiga määritud ahjuvormi kiht hapukoorega segatud kartuleid, kiht porgandi-herne segu, tükeldatud suitsuliha, uuesti kiht porgandi-herne segu ning kiht hapukoorega segatud kartuleid.
Pane kõige peale 2-3 viilu suitsuliha või mõned killud võid.
Tõsta vorm 200 kraadi eelkuumutatud ahju ja küpseta, kuni see on pealt isuäratavalt kuldkollane ja seest küps.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa