Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Täidetud paprikad kastmes

Küpsetised

Täidetud paprikad kastmes

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Riisi-hakklihatäidisega kollased paprikad tomatikastmes.
Retsept
portsjonile
8 piklikku kollast paprikat
300 g seahakkliha
1 muna
100 g riisi
400 g tomateid
50 g sibulat
1 sl searasva
2 sl jahu
50 g sellerit
1 sl suhkrut
soola
pipart
Valmistusviis
Paprikad puhastada seemnetest.
Täidise valmistamiseks keeta riis soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.
Lasta jahtuda ja segada hakklihaga.
Lisada muna, maitsestada soola ja pipra või paprikapulbriga.
Täidetud paprikad asetada pannile ja küpsetada keskmise kuumusega praeahjus 25-30 minutit.
Kastme valmistamiseks pruunistada jahu rasvas, lisada hakitud sibul ja seller, valada juurde 1/2 l külma vett ja kuumutada läbi.
Tomatid tükeldada ja lisada kastmele.
Maitsestada suhkru ja soolaga ning kuumutada veel paar minutit.
Kaste hõõruda läbi sõela ja valada vaagnale asetatud paprikate kõrvale.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes