Küpsetised

Hapukapsaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ungari roog. Hapukapsa hautis sealiha, suitsuribi, suitsuvorsti, riisi, muna ja seajalgadega. Ahjus küpsetatav vormiroog.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hapukapsad maitsestada suhkruga ja hautada rasvas pehmeks.
Riis pesta ja keeta puljongis valmis.
Sealiha lõigata väikesteks tükkideks ja moorida.
Soovi korral maitsestada paprikapulbriga.
Munad keeta.
Rasvaga määritud vormi panna kiht kapsast, sellele kiht riisi, ribadeks lõigatud suitsuribi, vorstiviile, munaviile, mooritud sealiha.
Kasta hapukoorega ja laduda samuti järgmised kihid.
Lõpuks panna nõusse tükeldatud keedetud seajalad ja sellele viimane kiht kapsast.
Valada üle hapukoorega ja küpsetada pool tundi praeahjus.
Lauale andmisel asetada kapsale värsket praetud sealiha.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa