Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Küpsetatud lihapallid

Küpsetised

Küpsetatud lihapallid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud peekoniga ümbritsetud lihapallid tomati ja riivjuustuga.
Retsept
portsjonile
800 g segahakkliha
2 muna
3 sl kappareid
4 sl kartulijahu
200 ml hakitud porrut
400 ml piima
16 viilu lahjat peekonit või suitsuribi
4 sl võid või margariini
200 ml riivjuustu
4 tomatit
soola
valget pipart
Valmistusviis
Liha segada hakitud kapparite, porru, munade, piima ja kartulijahuga.
Kloppida sitke taigen ja vormida 16 lihapalli.
Peekoniviilud keerata ümber pallide ja pruunistada pallid kuumas rasvas.
Lisada tomativiilud ja puistata peale riivjuust.
Küpsetada praeahjus valmis.
Anda kõrvale küpsetatud kartuleid ja lehtsalatit.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp