Küpsetised

Lihtne tordike

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Esta
tordi biskviit on munata ja koosneb vähestest toiduainetest, seepärast on teda ka väga kerge teha. kaunistuseks ja täidiseks kasutada kõike head, mida kodus leidub:)sobib hästi taimetoitlastele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Määri siledapõhjaline koogivorm rasvainega ja puista üle kookoshelveste või riivsaiaga. Mõõda kaussi hapupiim, sukhur ja sulatatud või/margariin. Sega mikseriga. Sõelu hulka jahu ja vahusta kohevaks. Kalla taigen koogivormi ja küpseta 30min 175 kraadi juures. Jahuta ja kasuta tordipõhjana. Lõika biskviit kaheks ja määri vahele hapukoore,suhkru ja kakao segu või moos/dzhemm. Pane peale teine kiht ning määri sellele eelnevalt valmistatud jäätisepulbri vaht. Kaunista nt nonparellidega.
nonparellid vm tordikaunistused.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meriketark 05.juuli 2005 15:45
Mina asendaksin kakao jaanileivapuu vilja jahuga,mis juba looduslikult magus ja sobib hapumaitseliste segudega hästi,sest ise on niisugune mage.Samas toimib ka paksendajana,näi-
teks2 dl hapukoorele 2dessert lusikatäit jaanilei-
vapuu vilja pulbrit,hoida vähemalt 1tund harilikus külmutuses on selline kerge kohesöödav tarretis ehk mitte laialivalguv kreem.Pulbrit sobib oma maitse järgi lisada,piirangut pole.
1