Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lihtne tordike

Küpsetised

Lihtne tordike

Esta erakogu
PrindiSoovita sõbrale
tordi biskviit on munata ja koosneb vähestest toiduainetest, seepärast on teda ka väga kerge teha. kaunistuseks ja täidiseks kasutada kõike head, mida kodus leidub:)sobib hästi taimetoitlastele.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2dl hapipiima/petti
2dl suhkrut
4dl jahu
100gr sulatatud võid/margariini
2tl küpsetuspulbrit
täidis:
kakao, suhkru ja hapukoore segu ja/või moosi/džemmi vms magusamat.
kate:
vastavalt juhendi järgi valmistatud pool pakki jäätisepulbrit.
Valmistusviis Määri siledapõhjaline koogivorm rasvainega ja puista üle kookoshelveste või riivsaiaga. Mõõda kaussi hapupiim, sukhur ja sulatatud või/margariin. Sega mikseriga. Sõelu hulka jahu ja vahusta kohevaks. Kalla taigen koogivormi ja küpseta 30min 175 kraadi juures. Jahuta ja kasuta tordipõhjana. Lõika biskviit kaheks ja määri vahele hapukoore,suhkru ja kakao segu või moos/dzhemm. Pane peale teine kiht ning määri sellele eelnevalt valmistatud jäätisepulbri vaht. Kaunista nt nonparellidega. nonparellid vm tordikaunistused.

Märksõnad

estalihtnetordike

KOMMENTAARID

meriketark 05.juuli 2005 15:45
Mina asendaksin kakao jaanileivapuu vilja jahuga,mis juba looduslikult magus ja sobib hapumaitseliste segudega hästi,sest ise on niisugune mage.Samas toimib ka paksendajana,näi-
teks2 dl hapukoorele 2dessert lusikatäit jaanilei-
vapuu vilja pulbrit,hoida vähemalt 1tund harilikus külmutuses on selline kerge kohesöödav tarretis ehk mitte laialivalguv kreem.Pulbrit sobib oma maitse järgi lisada,piirangut pole.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes