Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Liivatatikapitsa

Küpsetised

Liivatatikapitsa

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Pärmitaignapõhal liivatatikapitsa hernestega.
Retsept
portsjonile
1 dl Vesi
17 g Pärm
0.5 tl Sool
2 spl Õli
2.5 dl Nisujahu
TÄIDIS
1 dl Sibul (hakitud)
3 dl Seened (hakitud)
Sool
Roheline pipar
2 spl Tomatipasta
150 g Juust
1 dl Herned
3 tk Tomat
1 spl Provenc&#034i maitsetaimesegu
2 dl Riivjuust
Valmistusviis Leota pärm soojas vees. Sega hulka sool, õli ja nisujahu. Sõtku taigen ühtlaseks. Rulli taignast õhuke, ümmargune ketas ja lase sel 20 minutit kerkida. Sel ajal tee täidis valmis. Pruunista kergelt sibul ja seened. Maitsesta segu soola ja rohelise pipraga. Määri kerkinud pitsapõhjale tomatipüree, tükeldatud juust ja seene-sibulasegu. Lisa herned ja viilutatud tomatid. Riputa peale maitsetaimesegu ja riivitud juust. Küpseta pitsat 225-250°C juures ahjus 12-15 minutit. Serveeri kuumalt jäävee või õllega.

Märksõnad

liivatatikapitsa

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes