Küpsetised

Liivatatikapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Pärmitaignapõhal liivatatikapitsa hernestega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota pärm soojas vees. Sega hulka sool, õli ja nisujahu. Sõtku taigen ühtlaseks. Rulli taignast õhuke, ümmargune ketas ja lase sel 20 minutit kerkida. Sel ajal tee täidis valmis. Pruunista kergelt sibul ja seened. Maitsesta segu soola ja rohelise pipraga. Määri kerkinud pitsapõhjale tomatipüree, tükeldatud juust ja seene-sibulasegu. Lisa herned ja viilutatud tomatid. Riputa peale maitsetaimesegu ja riivitud juust. Küpseta pitsat 225-250°C juures ahjus 12-15 minutit. Serveeri kuumalt jäävee või õllega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa