Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Pilviku-panniroog

Küpsetised

Pilviku-panniroog

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud pilviku-panniroog peekoni ja sibulaga.
Retsept
portsjonile
2 dl Piim
2 dl Viili
2 tk Muna
1.5 dl Nisujahu
0.75 tl Sool
1 tl Rosépipar
2 - 3 dl Pilvik (tükeldatud)
100 g Peekon
1 tk Sibul (väike)
Petersell
Murulauk
Valmistusviis Mõõda kaussi piim ja viili. Sega hulka munad, jahu ja maitseained. Lisa tükeldatud pilvikud ning väikesteks kuubikuteks lõigatud peekon ja hakitud sibul. Vala taigen võitatud suurde pirukavormi ja küpseta ahju alaosas 225°C juures umbes 30 minutit, kuni roog on pealt hõrgult pruun. Riputa enne laualeandmist peale hakitud peterselli ja murulauku. Maiusta näiteks õhtueine ajal, paku kõrvale salatit. Panniroa hulka võid segada ka eelmisest söögikorrast allesjäänud suitsukalatükke või singi- ja juustukuubikuid.   

Märksõnad

pilviku-panniroog

KOMMENTAARID

siirikirikal 17.sept 2012 09:54
Viili on spetsiifiline hapupiimatoode, mida soomlased väga armastavad. Kuna meil seda igas poes ei müüda, siis võiks viili asendada hapupiima või maitsestamata jogurtiga.
Rain 15.sept 2012 22:05
tere, palun kirjeldada, mis või kes on Villi?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes