Küpsetised

Pilviku-panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Ahjus küpsetatud pilviku-panniroog peekoni ja sibulaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Mõõda kaussi piim ja viili.
Sega hulka munad, jahu ja maitseained.
Lisa tükeldatud pilvikud ning väikesteks kuubikuteks lõigatud peekon ja hakitud sibul.
Vala taigen võitatud suurde pirukavormi ja küpseta ahju alaosas 225°C juures umbes 30 minutit, kuni roog on pealt hõrgult pruun.
Riputa enne laualeandmist peale hakitud peterselli ja murulauku.
Maiusta näiteks õhtueine ajal, paku kõrvale salatit.
Panniroa hulka võid segada ka eelmisest söögikorrast allesjäänud suitsukalatükke või singi- ja juustukuubikuid.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 17.sept 2012 09:54
Viili on spetsiifiline hapupiimatoode, mida soomlased väga armastavad. Kuna meil seda igas poes ei müüda, siis võiks viili asendada hapupiima või maitsestamata jogurtiga.
Rain 15.sept 2012 22:05
tere, palun kirjeldada, mis või kes on Villi?
1