Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Pilvikupikkpoiss

Küpsetised

Pilvikupikkpoiss

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Jogurti ja kartulitega pilvikupikkpoiss
Retsept
portsjonile
1 dl Riivsai
2 dl Maitsestamata jogurt
2 tk Kartul (keedetud)
3 - 4 dl Pilvik (kollased, peeneks hakitud)
1 tk Sibul
1 tk Muna
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl Basiilik (kuivatatud)
Sool
Küüslaugupipar
Valmistusviis
Sega riivsai jogurtisse paisuma.
Haki kartulid, seened ja sibul, vala need jogurtisegusse.
Lisa muna ja maitseained ning sega taigen ühtlaseks.
Vormi taignast niiskete kätega pikkpoiss ja küpseta 200°C juures praeahjus umbes 30 minutit.
Mahlase pikkpoisi saad, kui täidad slle sügiseste, hautatud õunaviilakatega.
 

Märksõnad

pilvikupikkpoiss

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool