Küpsetised

Šokolaadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Esta
Tuleb küpsetada ainult pirukapõhi ja täita see tõeliselt hea šokolaadiseguga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Murenda margariin nisujahus.
Lisa munakollane ja suhkur.
Valmista kiiresti taigen.
Kata väiksem pirukavorm taignaga.
Tee põhjale kahvliga täkked ja aseta vorm u 30 min külma.
Küpseta pirukapõhi ahju keskosas u 15 min 225ºC juures.
Lase jahtuda. täidiseks murra šokolaad suurde nõusse ja sulata veevannis.
Seejärel sega see tuhksuhkru, kovi ja munakollastega ning vahusta õhulisemaks.
Lase jahtuda. Vahusta koor tugevaks ja sega šokolaadikreemiga.
Laota see pirukapõhjale.
Aseta pirukas vähemalt 3-4 h külma, nii et täidis taheneks.
Kaunista ja serveeri.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mingion 06.juuni 2010 17:18
:):):):(:(:(;););):R-
:R:R:D:D:D:S:S:S:P:P-
:P:T:T:T:H:H:H!:O:O:-
O:Y:Y:Y:N:N:N:A:A:A
1