Küpsetised

Lamba-seenepikkpoiss

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Austerserviku-juustutäidisega pikkpoiss lambahakklihast.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega riivsai vedelikku paisuma.
Haki sibulad.
Lisa kõik ained riivsaiasegu hulka ja sega pikkpoisitaigen ühtlaseks massiks.
Laota taigen märgade kätega niiskele küpsetuspaberile umbes sentimeetripaksuseks plaadiks.
Laota peale viilutatud, pannil kuivatatud austerservikud.
Puista riivjuust plaadile ja keera rulli.
Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale.
Küpseta 225°C juures umbes pool tundi.
Lisandiks
Keedetud kartulid või riis, värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa