Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lamba-seenepikkpoiss

Küpsetised

Lamba-seenepikkpoiss

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Austerserviku-juustutäidisega pikkpoiss lambahakklihast.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g lambahakkliha
1 dl riivsaia
1 1/2 dl piima või kohvikoort
1 sibul
3 küüslauguküünt
2 tl ürdisoola
1/2 tl kuivatatud münti
1/2 tl tüümiani
2 muna
TÄIDIS:
200 g austerservikuid
2-3 dl riivjuustu
Valmistusviis Sega riivsai vedelikku paisuma. Haki sibulad. Lisa kõik ained riivsaiasegu hulka ja sega pikkpoisitaigen ühtlaseks massiks. Laota taigen märgade kätega niiskele küpsetuspaberile umbes sentimeetripaksuseks plaadiks. Laota peale viilutatud, pannil kuivatatud austerservikud. Puista riivjuust plaadile ja keera rulli. Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Küpseta 225°C juures umbes pool tundi.Lisandiks Keedetud kartulid või riis, värske salat.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga